Hur gör jag för att inaktivera pushnotiser för de kategorier, områden och ämnen jag önskar sluta följa?

Öppna nyhetsappen. Klicka på Följ i mitten på den nedre menyraden. Här kontrollerar du inom vilka områden du önskar få en pushnotis när en nyhet publiceras.

Klicka på hjärtat längst ut till höger på samma rad som den kategorin, området eller ämnet du sedan tidigare följer; hjärtat ska då bli vitt, vilket indikerar att du inte längre får en pushnotis när en nyhet publiceras.

Även om du valt att inte följa något så kan du dock ändå få en notis om redaktionen som publicerar nyheten valt att en notis ska gå ut. För att garantera att du absolut inte får några notiser, vänligen dra reglaget Notiser, som finns under Följ, till vänster. Du kommer då till din enhets inställningar för notiser/aviseringar. Här kan du ställa in så att du absolut inte får några pushnotiser.