Hur gör jag för att stänga av ljudet i mobilen när det kommer pushnotiser från nyhetsappen?

Android: Öppna appen och gå till Profil i nedre högra hörnet. Klicka på Inställningar och stäng av ljud genom att klicka ur rutan vid Ljud.

iPhone: Öppna nyhetsappen. Klicka på Profil i nedre menyn, klicka på Inställningar för att öppna funktionen för inställningar i din mobil.
Klicka på Notiser Banderoller, Ljud, där kan du välja att stänga av ljudet för notiser från nyhetsappen.

Du kan även använda dig av telefonens systeminställningar för tysta perioder om du endast vill ha ljudet på under specifika klockslag
och slipper bli störd om det skulle skickas ut något mellan de klockslag du valt att telefonen ska vara tyst.