Jag har aldrig aktiverat något digitalt konto. Hur gör jag då?

Öppna appen och gå till Profil i nedre högra hörnet. Klicka på Logga in och sedan Klicka för att logga in
eller aktivera ditt konto. Skapa ditt konto med antingen ditt personnummer eller kundnummer. Klicka
sedan på OK, fortsätt. Fyll i dina uppgifter, välj ett lösenord. Acceptera sedan villkoren och klicka på
Aktivera konto och logga in.

Detta kan du också göra genom att gå till din tidnings sajt och klicka på Logga in till höger i menyraden.
Klicka på Aktivera konto och följ ovan instruktioner.