Hur betalar jag med e-faktura?

En e-faktura är en faktura som skickas, mottages och blir behandlad helt elektroniskt via din internetbank. Du godkänner och betalar fakturan via din dator eller mobilapp. Ett miljövänligare och billigare alternativ än vanliga pappersfakturor eftersom du slipper fakturaavgiften!

Vill du betala med e-faktura fortsättningsvis så anmäler du det via din internetbank. När du söker efter oss som mottagare så sök på hela namnet, inte någon förkortning. Hos exempelvis Nordea kan man välja bransch, välj ”Alla” istälet för ”Tidningar & Tidskrifter” så hittar du oss lättare.