Jag kan inte logga in i senaste nytt appen i min androidtelefon, hur gör jag?

Vi är medvetna om att denna app inte fungerar just nu för just androidtelefoner. Antingen kan du läsa den via din webbläsare i telefonen. Där söker du på VF.se och sen läser du den som du gör på din dator.

Eller så kan du göra följande:

Steg 1: Öppna Google Chrome i din telefon

Steg 2: Skriv in VF.se i adressfältet och tryck sedan på kör/sök

Steg 3: Tryck på logga in-knappen

Steg 4: Logga in med E-post och lösenord, fyll i att du ska vara fortsatt inloggad

Steg 5: Tryck på dom tre små punkterna längst upp till höger i webbläsaren bredvid adressfältet

Steg 6: Tryck på ”Lägg till på startskärmen”

Steg 7: Välj vad ikonen ska heta och tryck sedan på Lägg till

Steg 8: När du vill du gå in på hemsidan i framtiden trycker du på ikonen som ligger på startskärmen

Detta är en tillfällig lösning och vi jobbar på att åtgärda problemet så fort vi kan.